Termeni si conditii | Sistemul de rezervare al medicamentelor on-lineAceste reguli și condiții, care pot fi modificate, se aplică asupra tuturor serviciilor prestate pe site și/sau în farmacii în urma utilizării website-ului. Vizitînd, vizualizînd și utilizînd site-ul Medicamente.md, inclusiv și rezervarea și/sau obținerea informației,Dumneavoastră dați dovadă că ați citit și sunteți de acord cu regulile și condițiile de mai jos.


 

Descrierea serviciilor.


Cu ajutorul acestui website, în regim online este prestată informația și datele, cu ajutorul cărora vizitatorii pot vizualiza informația despre medicamente, preparatele analoage și prețurile lor, și pot rezerva medicamentele în rețeaua de farmacii Hippocrates în întreaga țară. La rezervarea prin intermediul website-ului Medicamente.md Dumneavoastră stabiliți relații directe cu farmacia în care rezervați medicamentele. Din momentul rezervării, Medicamente.md activează doar drept mediator între Dumneavoastră și farmacie, transmițînd detaliile comenzii Dumneavoastră în farmacia necesară și expediindu-Vă în formă electronică confirmarea rezervei din numele farmaciei.

La prestarea serviciilor noastre, informația propusă este bazată pe datele furnizate de către farmacii. Necătînd la faptul că facem tot posibilul pentru a garanta calitatea serviciilor prestate, nu putem garanta absența întîrzierilor din cauza defectării, reparației, îmbunătățirii sau menținerii website-ului nostru. Farmacia poartă responsabilitatea pentru corectitudinea și precizia îndeplinirii comenzii Dumneavoastră. Pagina noastră web nu este și nu poate fi o recomandare sau dovadă atît a calității oricărui medicament propus cît şi a nivelului de deservire a farmaciei.

 

Prețuri și reduceri.

Reducerea Dumneavoastră este calculată din considerentul prețului mediu de amănunt al farmaciilor rețelei Hippocrates.  Noi garantăm cel mai bun preț la medicamente.

Cerinte speciale: 

Daca ati efectuat bronarea, conform prescriptiei medicului, recetei sau cartelei medicale , va rugam sa le luati cu Dumneavoastra in farmacie pentru ridicarea comenzii.

 


Preparatele analogice.

Găsind medicamentul necesar, puteți lua cunoștință cu preparatele analogice care sunt prezente în stoc. În cazul preparatelor cu prescripţie, sub termenul de „preparate analogice” se au în vedere medicamentele identice după compoziție, iar pentru preparatele fără prescripţie – identice după destinație, conform clasificatorului specializat ATC.

Atrageți atenția asupra faptului că preparatele analogice se pot deosebi după forma farmaceutică sau dozare. Informația Medicamente.md despre preparatele analogice nu poate fi considerată drept indicație sau rețetă a medicului. Medicamente.md nu poartă responsabilitatea pentru decizia Dumneavoastră de a înlocui preparatul necesar cu analogul acestuia, și pentru efectele nocive posibile după aplicarea acestuia.


Achitarea medicamentelor.

Este efectuată prin intermediul banilor-cash, sau a cartelei Visa, Mastercard nemijlocit în farmacia selectată pentru preluarea comenzii.


Termeni de păstrare a rezervei.

Comanda Dumneavoastră urmează a fi păstrată nu mai mult de 24 ore din data marcată pe website.Mod de păstrare a comenzii în farmacie.

Comanda Dumneavoastră este păstrată în ambalaj opac cu respectarea tuturor condițiilor de păstrare. Vă rugăm să verificați la fața locului conținutul ambalajului comenzii Dumneavoastră. Conform Legislației RM, după procurare medicamentele nu pot fi returnate în farmacii. Farmacia își rezervă dreptul de a anula comanda rezervată fără a specifica motivele.


Termene de valabilitate ale medicamentelor.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de termenul de valabilitate al medicamentului, puteți solicita acest medicament cu termenul de valabilitate convenabil Dumneavoastră în cazul în care medicamentul este prezent în farmacie.


Termenul de primire a comenzii în farmacie.

Termenul depinde de localizarea farmaciei. În Chișinău comanda poate fi preluată în aceeași zi sau în următoarea zi după îndeplinirea comenzii. În celelalte puncte locative – nu mai devreme de ziua următoare. Timpul concret de preluare a comenzii pentru farmacia corespunzătoare este indicat pe website automat la selectarea farmaciei.


Serviciile gratuite.

Medicamente.md nu solicită taxa pentru rezervarea și îndeplinirea comenzii. În farmacie Dumneavoastră achitați doar costul medicamentelor indicat pe web-site.


Corespondența ulterioară.


Medicamente.md Vă anunță despre confirmarea comenzii și, în cazul abonării la alte servicii, Vă propune informația cu privire la ofertele speciale. Abonarea poate fi anulată. Adresa Dumneavoastră de e-mail este confidențială și nu poate fi folosită pentru expedierea spamului.

În următoarele zile după obținerea comenzii, Vă va fi expediată ancheta electronică pentru opinii, care urmează a fi completată la dorință. Opiniile sunt necesare pentru îmbunătățirea nivelului serviciilor prestate prin intermediul paginii web.

Completînd ancheta electronică pentru opinii, Vă dați acordul pentru a fi publicată pe site-ul nostru, în  scop unic de a oferi clienţilor (viitori) informații cu privire la nivelul de deservire și calitatea serviciilor noastre.

 


Cine preia comanda.


Comanda poate fi preluată de Dumneavoastră sau persoanele Dumneavoastră de încredere. În toate cazurile este necesară indicarea numelui și prenumelui persoanei, care a efectuat comanda, sau numărul de confirmare a comenzii, sau prezentarea confirmării comenzii tipărite, care este prezentată pe website și Vă este expediată pe e-mail.


Achitati pentru prieteni si rude.

Achitarea comenzii este posibila in orice filiala a retelei de farmacii Hippocrates. Utilizati aceasta optiune, daca ati efectuat rezervarea pentru prieteni sau rudele Dumneavoastra,si nu doriti, ca ei sa achite comanda de sine statator, cand o ridica de la farmaciea indicata la crearea comenzii.